2019. GADA PROJEKTI

RSAC “Stella maris” ir noslēgusies projekta “Domā un radi” realizācija

04.11.2019.

Rīgas sociālās aprūpes centrā “Stella maris” ir noslēgusies projekta “Domā un radi” realizācija. Projekts tika finansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

Projekta mērķis bija veicināt senioru radošas, lietderīgas un veselīgas brīvā laika aktivitātes dažādos nodarbību ciklos. Sociālās rehabilitācijas procesa ietvaros klienti apmeklēja rokdarbu nodarbības, kurās tamborēja, tapoja, adīja un izgatavoja apsveikuma kartītes. Tāpat apmeklēja kulinārijas nodarbības, kurās cepa vafeles, riekstiņus un pankūkas, kā arī gatavoja iecienītās picas . Senioriem bija iespēja projekta ietvaros piedalīties mobilās dārzkopības nodarbībās, kā arī ikdienā rūpēties par stādiem un augiem Centra teritorijā. Brīvajā laikā klienti kopā ar brīvprātīgajiem devās ar City Tour autobusu ekskursijā pa Rīgu, kā arī apmeklēja oktobrī Starptautisko mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādi “Zooexpo 2019” izstāžu centrā Ķīpsala.

Projekta īstenošana RSAC “Stella maris” notiek no 18.03.2019. līdz 29.11.2019.

Sīkāku informāciju par projekta gaitu un aktivitātēm varat saņemt, piezvanot pa tālruni 29396536 Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas vadītājai Iritai Intenbergai